Veckans 3 sämst klädda kändisar!

5. Ashley Olsen dök upp på lanseringen av den nya Yves Saint Laurent-parfymen i en lång svart blottar-rock och något som såg ut som en Palestina-sjal på huvudet och vi undrar naturligtvis vilken look hon var ute efter? Dålig hårdag kanske?

3. Ashley Olsen dök upp på lanseringen av den nya Yves Saint Laurent-parfymen i en lång svart blottar-rock och något som såg ut som en Palestina-sjal på huvudet och vi undrar naturligtvis vilken look hon var ute efter? Dålig hårdag kanske?

3. Cate Blanchett och hennes rymddräkt till kavaj imponerar oss inte alls. Hon är alldeles för blek för att bära silver så där och den är inte ens särskilt smickrande.

2. Cate Blanchett och hennes rymddräkt till kavaj imponerar oss inte alls. Hon är alldeles för blek för att bära silver så där och den är inte ens särskilt smickrande.

1. Veckans sämst klädda är, surprise surprise, Lady Gaga! Vem går på baseboll-match i underkläder? Ok att hon har på sig en Yankees-tröja också men ändå, man kan väl åtminstone ha byxor på sig?

1. Veckans sämst klädda är, surprise surprise, Lady Gaga! Vem går på baseboll-match i underkläder? Ok att hon har på sig en Yankees-tröja också men ändå, man kan väl åtminstone ha byxor på sig? när ska hon lära sig att det är en sak att ha en egen udda o cool still och en sak att gå runt naken elr som en pshyk (stavning?) pasient.

Den här veckan verkar det som om vissa kändisar bara helt glömde bort hur man klär sig! Det var skit svårt att sätta ihop den här litan med tanke på att det var super många hemska outfits. Vem tycker ni var värst? Ha Det Bra


XOXO Linnea

Veckans 3 bäst klädda kändisar

1. Det här kanske kommer som en överraskning eftersom Serena Williams inte är känd för sin stil men den här veckan vann hon både Wimbledon och vår Bäst Klädda-lista. Grattis!
3. Det här kanske kommer som en överraskning eftersom Serena Williams inte är känd för sin stil men den här veckan lyckades hon väldigt bar plus att hon vann Wimbledon duktigt serena.

8. Goldie Hawn ser verkligen bra ut för sin ålder och den här klänningen framhäver verkligen hennes kropp på precis rätt sätt! Mönstrade klänningar är hur hett som helst just nu så låt dig inspireras!

2. Goldie Hawn ser verkligen bra ut för sin ålder och den här klänningen framhäver verkligen hennes kropp på precis rätt sätt! Mönstrade klänningar är hur hett som helst just nu så låt dig inspireras!

2. Victoria Beckham vet precis hur hon ska klä sig för att framhäva sin kropp och den här beige klänningen från hennes egen kollektion är så snygg på henne!

3. Victoria Beckham vet precis hur hon ska klä sig för att framhäva sin kropp och den här beige klänningen från hennes egen kollektion är så snygg på henne. Gud, om jag någonsin blir rik ska jag köpa alla kläningarna fråna alla hennes kollektioner. Jag älskar hur hon klär sig.


Det märks att det är sommar nu! De flesta kändisarna är brunbrända och fräscha och på veckans bäst klädda-lista finns en hel del färgglada outfits att beskåda! Att Victoria Beckham lyckades ta sig in på listan kommer nog inte som en överraskning men serena är en tjej som nästan aldrig omnämns i mode-sammanhang. Vem tyckte du var bäst? Komentera gärna. Ha Det Bra


XOXO Linnea


Chris Brown och Rihanna är sams igen!

Chris Brown och Rihanna är sams igen!
Hej allihopa! En källa skvallrade: "Chris sa till henne att han känner att han mognat under det senaste året. Han sa att han är så glad över att ha kontakt med henne igen. De var varandras första kärlekar och han har saknat henne så mycket. Rihanna vet att ifall hon skulle vilja ha honom tillbaka så skulle han vara där på en sekund"

Rihanna blev tydligen väldigt berörd av Chris passionerade framträdande på BET Awards så hon ringde upp honom och de har hållt kontakten över telefon sedan dess. De planerar också att mötas i person, men det kommer bli lite svårt eftersom Chris måste hålla ett 90 meters avstånd från Rihanna eftersom han är under skyddstillsyn. Haha, det skulle vara kul att se hur den dejten gick till. Även om det har gått ett år så förstår jag mig ej på Rihanna. Vad tycker ni? Komentera gärna. Ha Det Bra!!!


XOXO Linnea

Eclipse resention!!!!!!! o sommar lovs pause med få undantag.

The-Twilight-Saga-Eclipse-movie-pos.jpg image by fourbares
Hej allihopa! Jag har varit i min sommar stuga i karlskrona o pappa sa att vi skulle fiksa bredband men det gjorde vi inte så det är därför jagf nte har bloggat på sååååå länge. Det här kommer bli ett väldit kort inlägg för jag bara måste sova. vi kom nyss hem o under 24 timmar ar jag sovit typ 2. Men i alla fall när jag var i karlskrona såg jag nämligen ECLIPSE!!!!!!!!!!!!  Den var väldigt bra enligt mig. Fast allt som hände inen fajten blev lite ihop trykt men så blir det ju när man gör filmer av böker. Jag tycker att det här är den bästa twilight filmen en så länge. Ni som känner mig irl kanske vet att jag lätt börjar gråta till film. Ni skulle bara ha sett mig på bion när edward friade till bella jag typ stor böla. Samma sak med new moon när edward lämnar bella. Jag gör det fortförande trots att jag vte vad som hännder. LOL. Men nog om det. Jag skulle ge den 8 av 10 för att den började typ i mitten o att det var väldigt ihop trykt för att få plats med fighten. Är det bara jag som fortförande stör m ig på Eric? Ni som har läst bökerna vet ju att eric typ bara är med jättekort i ettan o inget i dom andra. Det stör mig att dom inte har med Ben. 


Sommarlovs pause!
under sommaren kommer jag att ha sommarlovs pause för att jag är borta så mkt att jag inte kan blogga. Men det kanske kan bli några korta inlägg lite nu o då. Okej, nu håller jag på att sommna vi tangent bordet. Måste sluta. Ha en mega bra sommar.

God natt!!!!!!!

RSS 2.0