Veckans 3 sämst klädda kändisar!

5. Ashley Olsen dök upp på lanseringen av den nya Yves Saint Laurent-parfymen i en lång svart blottar-rock och något som såg ut som en Palestina-sjal på huvudet och vi undrar naturligtvis vilken look hon var ute efter? Dålig hårdag kanske?

3. Ashley Olsen dök upp på lanseringen av den nya Yves Saint Laurent-parfymen i en lång svart blottar-rock och något som såg ut som en Palestina-sjal på huvudet och vi undrar naturligtvis vilken look hon var ute efter? Dålig hårdag kanske?

3. Cate Blanchett och hennes rymddräkt till kavaj imponerar oss inte alls. Hon är alldeles för blek för att bära silver så där och den är inte ens särskilt smickrande.

2. Cate Blanchett och hennes rymddräkt till kavaj imponerar oss inte alls. Hon är alldeles för blek för att bära silver så där och den är inte ens särskilt smickrande.

1. Veckans sämst klädda är, surprise surprise, Lady Gaga! Vem går på baseboll-match i underkläder? Ok att hon har på sig en Yankees-tröja också men ändå, man kan väl åtminstone ha byxor på sig?

1. Veckans sämst klädda är, surprise surprise, Lady Gaga! Vem går på baseboll-match i underkläder? Ok att hon har på sig en Yankees-tröja också men ändå, man kan väl åtminstone ha byxor på sig? när ska hon lära sig att det är en sak att ha en egen udda o cool still och en sak att gå runt naken elr som en pshyk (stavning?) pasient.

Den här veckan verkar det som om vissa kändisar bara helt glömde bort hur man klär sig! Det var skit svårt att sätta ihop den här litan med tanke på att det var super många hemska outfits. Vem tycker ni var värst? Ha Det Bra


XOXO Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0