musik stund!!

Hej allihopa! Sorry för den låga uppdateringen men det är svårt när man har 2 bloggar. Nu ska jag i alla fall ha musik stund. YAY!


B.O.B. ft Hayley Williams airplanes: 


Eric clapton tears in heaven:



cobra starship ft leighton meester good girls go bad:



Sorry det blir ej mer en så min syrra ska ha datan =( Harre bra



XOXO Linnea

Elle Magazines omslag på Gabourey Sidibe orsakar kaos!

Elle Magazines omslag på Gabourey Sidibe orsakar kaos!
Hej allihopa! Gabourey Sidibe, den kontroversiella stjärnan från filmen "Precious" är på omslaget av Elle Magazines senaste nummer och ingen kan sluta tala om det! Enligt vissa har Gabi behandlats annorlunda från de andra omslagstjejerna på grund av hennes storlek och färg. Vanligtvis har omslagstjejer övre halvan av sin kropp på omslaget, men Gabi har bara sina axlar, bröst och ansikte och kritiker säger att det är eftersom Elle inte ville visa hur stor hon är. Hennes hy har även gjorts mycket ljusare på bilden än vad det är i verkligheten.

Elle har släppt ett uttalande där de säger att de inte photoshopa Gabis bild mer eller mindre än vad de vanligtvis gör och att de valde henne som deras omslagstjej för att de älskar vem hon är. Vad tror ni? Försöker de dölja vem Gabi egentligen är eller har de gjort ett bra jobb med att framhäva hennes bästa drag?Ha Det Bra


XOXO Linnea

Ska börja blogga på en ny blogg!


Hej allihopa! Jag har precis idag fått nyheten att jag ska få vara med och blogga på en helt fantastisk twiilight blogg som heter [email protected] . Jag kommer där att blogga med två andra tjejer som heter Matilda och Alma. Det betyder inte att jag kommer att sluta att blogga här men jag kommer kansjke inte kunna blogga lika mkt... elr jag ska försöka men vi får se. Ni får jätte gärna gå in dit och kolla. Skälv tycker jag att bloggen är super bra och jag läste den låångt inan jag så en insändare i julia där det stog att dom sökte bloggare och jag blev såklart fantastiskt glad.  Jag moste sluta nu men som sagt kommer jag att fortsätta blogga här men kolla gärna in både min blogg ( den här ) och den nya. Komentera gärna! Ha det super mega bra! 

Kram Linnea

Veckans 3 sämst klädda kändisar!

1. Vi såg Kate Hudson när hon landade på London Heathrow iklädd sin pyjamas... Det värsta var dock att hon försökte dölja det hela med en kavaj och ett par flotta skor. Vi förstår att folk vill vara bekväma när de reser men om man är en kändis får man väl försöka lite bättre än så ändå!

3. Jag såg Kate Hudson när hon landade på London Heathrow iklädd sin pyjamas... Det värsta var dock att hon försökte dölja det hela med en kavaj och ett par flotta skor. Jag förstår att folk vill vara bekväma när de reser men om man är en kändis får man väl försöka lite bättre än så ändå!


7. January Jones chockade alla på Emmy Awards förra söndagen när hon dök upp med hår som om hon just hade stigit upp från sängen, vilket inte direkt hjälpte hennes redan ifrågasättbara klänning. Färgen var underbar för henne, men att det var kort där fram och hade ett långt släp där bak plus snäckskalsstrukturen var lite för översvallande för henne, även om det är Versace!

2. January Jones chockade alla på Emmy Awards förra söndagen när hon dök upp med hår som om hon just hade stigit upp från sängen, vilket inte direkt hjälpte hennes redan ifrågasättbara klänning. Färgen var underbar för henne, men att det var kort där fram och hade ett långt släp där bak plus snäckskalsstrukturen var lite för översvallande för henne, även om det är Versace! Aså ush! Hur kan man klä sig så där?


4. Stjärnan från reality-serien Real Housewives, Teresa Guidice såg billig ut i denna lilla axelbandslösa klänning. Det ser ut som om fransarna har fallit av och axelbanden fungerar inte bra med den axelbandslösa looken och hennes hår ser dessutom ut som en dålig peruk - inte vackert!

1. Stjärnan från reality-serien Real Housewives, Teresa Guidice såg billig ut i denna lilla axelbandslösa klänning. Det ser ut som om fransarna har fallit av och axelbanden fungerar inte bra med den axelbandslösa looken och hennes hår ser dessutom ut som en dålig peruk - inte vackert!


Ush! Den här veckan har jag haft mkt att välja på! Och i kväll kanske det kommer mer på mtv movie awards. Elr så kanske alla klär sig bra! Ha Det Bra


XOXO Linnea


Jay-z vill ha barn!


Hej allihopa! Vännerna Gwyneth Paltrol och Chris Martin har gjort rapparen Jay-z sugen på att skaffa barn med Beyoncé.  Den 40-årige rapparen och hans se hustru började dejta redan 2002 och gifte sig 2008, men de har ännu inte satt några barn till världen. Men det kan komma att ändra sig snart.— Om jag vill ha barn? Självklart, säger han till Q magazineJay-Z avslöjar att bästa vännerna Hollywoodstjärnan Gwyneth och Coldplay-sångaren Chris och deras två barn Apple, 5, och Moses, 4, har fått honom att inse att det kanske är något som saknas i hans liv trots allt.— Det är en riktigt cool familj med vackra barn, förklarar han.Även Beyoncé har hintat om att hon börjar mjukna inför tanken på att skaffa barn, trots att hon enligt egen utsago blev ”traumatiserad” när hon var med i förlossningsrummet när lillasyster Solange fick barn 2004.— Jag tror att jag kommer skaffa barn när tiden är inne. Just nu ska jag turnera i ett år, sa hon i en intervju förra sommaren. Komentera gärna. Ha Det Bra


XOXO Linnea

Veckans bäst klädda kändisar!

1. Selena Gomez såg underbart vacker ut i denna rosa silkiga klänning när hon satt på första raden på Beach Bunnys modevisning!

3. Selena Gomez såg underbart vacker ut i denna rosa silkiga klänning när hon satt på första raden på Beach Bunnys modevisning!


8. Kim Kardashian vet hur man använder kurvor till sin fördel! Hon såg supersnygg ut i en tight svart kjol som hon matchade med ett svart bälte och en blå topp!

2. Kim Kardashian vet hur man använder kurvor till sin fördel! Hon såg supersnygg ut i en tight svart kjol som hon matchade med ett svart bälte och en blå topp


7. Tori Spelling matchade en somrig klänning med ett guldbälte, vackert!

1. Tori Spelling matchade en somrig klänning med ett guldbälte, vackert!


Den här veckan har det kanske inte varit så mkt att välja på när det gäller snygga kläder men dom här var dom bästa för den här veckan. Ha Det Bra


XOXO Linnea





Veckans sämst klädda kändisar!

3. Bara för att Taylor Momsen bär underkläder offentligt betyder det inte att det är coolt eller det minsta banbrytande. Vi hoppas inte att denna trend håller i sig! Försök er inte på denna look ute på gatan tjejer, ni kommer hamna i all världens trubbel!

3. Bara för att Taylor Momsen bär underkläder offentligt betyder det inte att det är coolt eller det minsta banbrytande. Vi hoppas inte att denna trend håller i sig! Försök er inte på denna look ute på gatan tjejer, ni kommer hamna i all världens trubbel!

4. Katy Perrys outfit är ett perfekt exempel på hur man inte ska bära leopardtrenden! Det är prickarna som är heta raring, inte ansiktet. Behövde hon verkligen bära denna stora grej över hela magen? Det ser så billigt ut!

2. Katy Perrys outfit är ett perfekt exempel på hur man inte ska bära leopardtrenden! Det är prickarna som är heta , inte ansiktet. Behövde hon verkligen bära denna stora grej över hela magen? Det ser så billigt ut!


2. Amy Winehouse dök upp på en Libertines konsert i denna missmatchade röra förra veckan. Men hennes hår var åtminstone i ordning!, men det är det enda positiva vi har att säga om denna outfit. Billigt på alla sätt!

1. Amy Winehouse dök upp på en Libertines konsert i denna missmatchade röra förra veckan. Men hennes hår var åtminstone i ordning!, men det är det enda positiva vi har att säga om denna outfit. Billigt på alla sätt.


Asså allvarligt! Hura kan folk ta på sig sånt här? Det är ju helt galet fult!Jag mennar har ni nånsin se nån gå ut på gatan så här? villken tyckte du var värst? Ha Det Bra


XOXO Linnea

Paris kan hamna i finkan igen - i flera år!


Hej allihopa! Som ni säkert alla vet vid det här laget så var Paris Hilton arresterad i helgen med en påse kokain i sin handväska! Paris nekar självklart att hon har något att göra med drogerna. Hon säger att väskan inte var hennes och sedan hävdade hon att hon lånade väskan till en vän som måste ha lämnat kokainet där. Men snälla Paris! Turligt nog så köper inte Las Vegas-polisen Paris historia och hon kommer fällas för innehav av ett kontrollerat ämne - 8 gram (!) av kokain! Om domaren finner Paris skyldig i domstolen så kan hon vänta sig så mycket mer än bara ett par dagar i fängelset, det kan bli år! Hon har anställt den berömda Las Vegas-advokaten David Chesnoff och hon hoppas förmodligen att hon kommer komma undan lika enkelt som hon alltid gör!
Under tiden har Paris pojkvän Cy Waits, som var arresterad tillsammans med henne blivit fälld för bilkörning under påverkan och fått sparken från sitt jobb som manager i en nattklubb på Wynn Resort i Vegas. Vilken helg dessa två har haft! Asså Paris håller typ på att bli värsta Lindsay Lohan. jag slår vad om att hon kommer sluta som henne. Vad tror ni? Komentera gärna Ha Det Bar



XOXO Linnea

Det är över för Liam Hemsworth och Miley Cyrus!


Hej allihopa!Nu vet vi varför Liam Hemsworth och Miley Cyrus inte synts på bild tillsammans på ett tag! Liams presstalesman bekräftade nämligen att paret gjort slut igår trots att de verkade så kära! Kan Mileys nya 'bad girl'-image ha något med saken att göra? Jag tycker att det är synd att dom gjorde slut. Dom var så söta ihop.
Ha Det Bra


XOXO Linnea

RSS 2.0