Veckans 3 bäst klädda kändisar

1. Det här kanske kommer som en överraskning eftersom Serena Williams inte är känd för sin stil men den här veckan vann hon både Wimbledon och vår Bäst Klädda-lista. Grattis!
3. Det här kanske kommer som en överraskning eftersom Serena Williams inte är känd för sin stil men den här veckan lyckades hon väldigt bar plus att hon vann Wimbledon duktigt serena.

8. Goldie Hawn ser verkligen bra ut för sin ålder och den här klänningen framhäver verkligen hennes kropp på precis rätt sätt! Mönstrade klänningar är hur hett som helst just nu så låt dig inspireras!

2. Goldie Hawn ser verkligen bra ut för sin ålder och den här klänningen framhäver verkligen hennes kropp på precis rätt sätt! Mönstrade klänningar är hur hett som helst just nu så låt dig inspireras!

2. Victoria Beckham vet precis hur hon ska klä sig för att framhäva sin kropp och den här beige klänningen från hennes egen kollektion är så snygg på henne!

3. Victoria Beckham vet precis hur hon ska klä sig för att framhäva sin kropp och den här beige klänningen från hennes egen kollektion är så snygg på henne. Gud, om jag någonsin blir rik ska jag köpa alla kläningarna fråna alla hennes kollektioner. Jag älskar hur hon klär sig.


Det märks att det är sommar nu! De flesta kändisarna är brunbrända och fräscha och på veckans bäst klädda-lista finns en hel del färgglada outfits att beskåda! Att Victoria Beckham lyckades ta sig in på listan kommer nog inte som en överraskning men serena är en tjej som nästan aldrig omnämns i mode-sammanhang. Vem tyckte du var bäst? Komentera gärna. Ha Det Bra


XOXO Linnea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0