Russell Brand om hur livet har förändrats sedan han gift sig:"Jag kunde ha sex med fem kvinnor per dag"

"Jag kunde ha sex med fem kvinnor per dag"
Hej Allihopa! komikern och skådespelaren Russell Brand, 35, har tidigare erkänt att hustrun Katy Perry, 26, har fått honom att bli en lugnare person. Men med ett förflutet fyllt av sex-, alkohol-, och drogmissbruk har övergången från vild singel till trogen make inte varit helt lätt.
— Jag tar ett steg i taget – med droger precis som med alkohol. Man ska inte se någonting som att det är ”för resten av livet”. Självklart ska äktenskapet vara livet ut, och det är det jag vill, men vad som helst som man säger ska vara livet ut kan vara skrämmande, berättar Russel för tidningen The Sun.
35-åringen påstår själv att han tidigare kunde ha sex med fem kvinnor om dagen, och den tiden han förut tillbringade i sängkammaren har han blivit tvungen att fylla med något annat.
— Jag kan inte tänka mig att jag brukade ha sex 20 gånger i veckan, framför allt inte nu när jag är gift. Nu har jag blivit värsta trädgårdsmästaren istället.
Russell och Katy gifte sig för fem månader sedan, men det har redan ryktats om att paret ska ha sökt professionell hjälp för påstådda äktenskapsproblem - något som Russell förnekar. Han framhäver istället vilken betydelse äktenskapet med Katy har för honom:
— Jag hade aldrig varit kär innan jag träffade Katy. Nu ser jag på kärleken som en anledning att vilja förändra sig för någon. Ha Det Bra

Kommentarer
Postat av: L I N N E A

sv: Nej vi gör inte designer till andra längre tyvärr. Vi slutade för väldigt längesen faktiskt. Men jag brukar ha headertävlingar ibland då & då, så du får väl hålla utkik! :)

2011-03-26 @ 12:09:01
URL: http://HTTP://LITTLEMSLINNEA.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0