Veckans sämst klädda kändisar!

9. Så fort vi såg den vanligtvis moderiktiga Selma Blair i denna löjliga byxdress i helgen så var det uppenbart för oss att den här tjejen behöver en graviditetsstylist! Överdelen ser ut som om den ska falla ner på marken vilken sekund som helst!

7. Så fort jag såg den vanligtvis moderiktiga Selma Blair i denna löjliga byxdress i helgen så var det uppenbart för mig att den här tjejen behöver en graviditetsstylist! Överdelen ser ut som om den ska falla ner på marken vilken sekund som helst!

4. Vad hände med Leona Lewis?! Hon har haft någon slags makeover och den har lämnat henne som en neon-bärande, dålig luggfrisyrs-katastrof! Toppen och kjolen sitter ju inte ens ordentligt!

6. Vad hände med Leona Lewis?! Hon har haft någon slags makeover och den har lämnat henne som en neon-bärande katastrof! Toppen och kjolen sitter ju inte ens ordentligt!

8. Det är så här man gör 70-tals trenden fel! Ellen Pompeo drunknade helt i denna färgkombination som hon valde att bära på ett Gucci party förra veckan. Inte sött alls!

5. Det är så här man gör 70-tals trenden fel! Ellen Pompeo drunknade helt i denna färgkombination som hon valde att bära på ett Gucci party förra veckan. Inte sött alls!

6. Camilla Belle misslyckades tyvärr med sin djärva färgblandning. Vi gillar att hon tar risker, men varför försöker hon se 20 år äldre på sistone? Bara för att en trend är retro, betyder det inte att man måste se ut som om man faktiskt levde under den eran!

4. Camilla Belle misslyckades tyvärr med sin djärva färgblandning. Jag gillar att hon tar risker, men varför försöker hon se 20 år äldre på sistone? Bara för att en trend är retro, betyder det inte att man måste se ut som om man faktiskt levde under den eran!

5. Ooooh alla vet att det är en sådan ära att bli bedd att gå på Richie Richs catwalk show... det betyder att han tycker att du är den slampigaste tjejen i stan just nu! Grattis Jenni Farley "J-Woww". Hela världen har sett dina bröst - IGEN!

3. Ooooh alla vet att det är en sådan ära att bli bedd att gå på Richie Richs catwalk show... det betyder att han tycker att du är den slampigaste tjejen i stan just nu! Grattis Jenni Farley "J-Woww". Hela världen har sett dina bröst - IGEN

3. Jennifer Love Hewitt har fortfarande problem med att dölja vikten hon gått upp på sistone genom att balansera sin klädsel med sin redan päronformade kropp. Här är ett tipps Jennifer: Massvis med tyg över allt kommer inte att få dig att se något slankare ut!

2. Jennifer Love Hewitt har fortfarande problem med att dölja vikten hon gått upp på sistone genom att balansera sin klädsel med sin redan päronformade kropp. Här är ett tipps Jennifer: Massvis med tyg över allt kommer inte att få dig att se något slankare ut!

2. Vad i all sin dar bar Willow Smith på Grammys? Vi trodde att den här tjejen hade fashionista skriven över hela henne när hon först kom ut med sin albumlansering. Men det här ser mer ut som en löjlig Halloweenkostym för barn än en moderiktig outfit!

1. Vad i all sin dar bar Willow Smith på Grammys? Vi trodde att den här tjejen hade fashionista skriven över hela henne när hon först kom ut med sin albumlansering. Men det här ser mer ut som en löjlig Halloweenkostym för barn än en moderiktig outfit!

Hej allihopa! Dert blev 7 istället för tre denna vecka. jag hade så mycket att välja på. Varje gång en het ny trend tar vid, så som 70-tals trenden för Vår/Sommar så är det alltid en hel drös kändisar som försöker sig på den och misslyckas på röda mattan! Fy på er Ellen Pompeo och Camilla Belle för att ni inte anställde en bättre stylist att hjälpa er! De andra damerna på den här listan har inte ens några ursäkter kvar längre! Ha det bra



Kommentarer
Postat av: h

sv oj haha.

2011-04-26 @ 06:54:27
URL: http://lovehannah.blogg.se/
Postat av: h

sv oj haha.

2011-04-26 @ 06:54:27
URL: http://lovehannah.blogg.se/
Postat av: Hannah - Foto, mode & inspiration.

- följer dig nu.

2011-04-28 @ 19:37:30
URL: http://lovehannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0