veckans 3 sämst klädda kändisar!

3. Åh nej Ashley Olsen vi hade faktiskt förväntat oss mer än det här från dig. Vi vet att fashionistas älskar att exprimentera med mode men "Frankensteins brud" looken passar bara på Halloween!
3. Åh nej Ashley Olsen jag hade faktiskt förväntat oss mer än det här från dig. Jag vet att fashionistas älskar att exprimentera med mode men "Frankensteins brud" looken passar bara på Halloween!

2. Vi är inte riktigt säkra på vad  Camilla Belle försökte åstadkomma med den här svängiga mini-klänningen från Valentino. Vi hittar ingenting bra att säga om vare sig den eller hennes frisyr. Hela den här looken är fruktansvärt osmickrande från topp till tå!
2. Vi är inte riktigt säkra på vadCamilla Belle försökte åstadkomma med den här svängiga mini-klänningen från Valentino . Vi hittar ingenting bra att säga om vare sig den eller hennes frisyr. Hela den här looken är fruktansvärt osmickrande från topp till tå!


1. Kanye West's modellflickvän Amber Rose har gjort det igen! Hon har återigen chockat oss med sin förmåga att välja kläder som får henne att se slampig och osofistikerad ut! Titta bara på den här looken! Vad tänker den här tjejen med?!
1. Kaney Wasts modellflickvän Amber Rose har gjort det igen! Hon har återigen chockat oss med sin förmåga att välja kläder som får henne att se slampig och osofistikerad ut! Titta bara på den här looken! Vad tänker den här tjejen med?!
Hej Alihopa! Efter en tids paus från mitt uppdrag som stilpolis är jag nu äntligen tillbaka med nya fynd att rapportera! Under veckorna som gått har det begåtts några riktigt grova stilbrott och många av dessa begicks av fashionistas som försökte sno åt sig rampljuset på röda mattan och under fashion week. När ska de lära sig att få uppmärksamhet för dålig smak inte är en bra idé?! Vi vill särskilt säga till Ashley Olsen, Camilla Belle och Amber Rose på skarpen! Kolla bara vad de tog på sig den här veckan! Ha Det Bra

XOXO Linnea

Kommentarer
Postat av: Tove

Achley Olsen : Oj som hon såg ut. Har hon värkligen haft på sig det?

2010-01-28 @ 18:58:31
Postat av: Tove

oj skrev fel: Ashley!!

2010-01-28 @ 18:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0