veckans 3 sämst klädda kändisar!

3. Camilla Belle har haft toppar och dalar gällande outfits den senaste tiden. Även om skärningen på den här klänningen är ganska intressant och färgen passar verkligen hennes hudton, så är tyget totalt oförlåtligt! Det ser ut som en fågel har fastnat utanpå hennes klänning!
3. Camilla Belle har haft toppar och dalar gällande outfits den senaste tiden. Även om skärningen på den här klänningen är ganska intressant och färgen passar verkligen hennes hudton, så är tyget totalt oförlåtligt! Det ser ut som en fågel har fastnat utanpå hennes klänning! Jag fattar inte hur non kan tycka att det är snyggt att klä ut sig till en fågel.
2. Nej, Madeline Zima var inte på en Julfest. Detta är vad hon hade på sig på BAFTA galan i London denna veckan. Det kanske var någon som sa åt henne att det var tema på festen. Om inte, finns det inget som ursäktar den här klädseln!
2. Nej, Madeline Zima var inte på en Julfest. Detta är vad hon hade på sig på BAFTA galan i London denna veckan. Det kanske var någon som sa åt henne att det var tema på festen. Om inte, finns det inget som ursäktar den här klädseln! Hon ser nästan ut som snövit för guds skull! Man kan ju undra vad hon tenkte när hon tog på sig den där.
1.Lady Gaga´s kläder måste numera komma med en varningslapp "Pröva inte detta hemma!" Även om underkläder syntes som ytterkläder  på Catwalken under till exempel Marc Jacobs senaste visning under Fashion Week, betyder inte detta att det är okej för en gala! Dessutom är det inte snyggt att gömma sig bakom en spets-mask! Tyvärr Lady Gaga, vi gillar inte alls det här!
1.Lady Gaga´s kläder måste numera komma med en varningslapp "Pröva inte detta hemma!" Även om underkläder syntes som ytterkläder på Catwalken under till exempel Marc Jacobs senaste visning under Fashion Week, betyder inte detta att det är okej för en gala! Dessutom är det inte snyggt att gömma sig bakom en spets-mask! Tyvärr Lady Gaga, Jag gillar inte alls det här!



Det har varit ganska grått och tråkigt när det kommer till mode den här veckan. Många kändisar har kört på säkra kort och stilrena kläder på såväl galor och prisutdelningar som premiärer. Självklart finns det alltid några undantag som bekräftar regeln och även om jag uppskattar en moderisk lika mycket som vilken modeälskare som helst, finns det några riktiga katastrofer den här veckan. Det fins just nu bara 5 ord som jag skulle villja skrika till dom här tre: DET ÄR INTE EN MASKERAD!!!!!!!! Men nu till frågan vem  var värst?  HA Det Bra

XOXO Den  hemliga bloggaren

Kommentarer
Postat av: patricia

hahah okej :D vart var ni då?

2009-11-11 @ 19:23:23
URL: http://patriciahjerpe.blogg.se/
Postat av: Marre

Ärligt talat blir jag inte det minsta förvånad över Lady gagas klädval, hon har slutat att chocka mig nu! ;)

2009-11-11 @ 19:23:48
URL: http://confessionsbymarre.blogg.se/
Postat av: ida

Snälla boosta min lillasysters ego i denna tävling där man kan vinna en resa till New York! Vi har fått stå ut med hennes tjat om att hon vill dit sen hon var 5 år gammal så snälla hjläp henne (och oss) så hon håller käft för en gång skull!

http://support-sena.samsung.com/BoostYourEgo/sv-se//342#/start/linear/342


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0