Veckans 3 sämst klädda kändisar!

1. Vi såg Kate Hudson när hon landade på London Heathrow iklädd sin pyjamas... Det värsta var dock att hon försökte dölja det hela med en kavaj och ett par flotta skor. Vi förstår att folk vill vara bekväma när de reser men om man är en kändis får man väl försöka lite bättre än så ändå!

3. Jag såg Kate Hudson när hon landade på London Heathrow iklädd sin pyjamas... Det värsta var dock att hon försökte dölja det hela med en kavaj och ett par flotta skor. Jag förstår att folk vill vara bekväma när de reser men om man är en kändis får man väl försöka lite bättre än så ändå!


7. January Jones chockade alla på Emmy Awards förra söndagen när hon dök upp med hår som om hon just hade stigit upp från sängen, vilket inte direkt hjälpte hennes redan ifrågasättbara klänning. Färgen var underbar för henne, men att det var kort där fram och hade ett långt släp där bak plus snäckskalsstrukturen var lite för översvallande för henne, även om det är Versace!

2. January Jones chockade alla på Emmy Awards förra söndagen när hon dök upp med hår som om hon just hade stigit upp från sängen, vilket inte direkt hjälpte hennes redan ifrågasättbara klänning. Färgen var underbar för henne, men att det var kort där fram och hade ett långt släp där bak plus snäckskalsstrukturen var lite för översvallande för henne, även om det är Versace! Aså ush! Hur kan man klä sig så där?


4. Stjärnan från reality-serien Real Housewives, Teresa Guidice såg billig ut i denna lilla axelbandslösa klänning. Det ser ut som om fransarna har fallit av och axelbanden fungerar inte bra med den axelbandslösa looken och hennes hår ser dessutom ut som en dålig peruk - inte vackert!

1. Stjärnan från reality-serien Real Housewives, Teresa Guidice såg billig ut i denna lilla axelbandslösa klänning. Det ser ut som om fransarna har fallit av och axelbanden fungerar inte bra med den axelbandslösa looken och hennes hår ser dessutom ut som en dålig peruk - inte vackert!


Ush! Den här veckan har jag haft mkt att välja på! Och i kväll kanske det kommer mer på mtv movie awards. Elr så kanske alla klär sig bra! Ha Det Bra


XOXO Linnea


Kommentarer
Postat av: Cajsa

jag skulle vilja lära mig mer.. :P

2010-09-14 @ 00:05:28
URL: http://cajsa1.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0