Veckans sämst klädda kändisar!

Hej allihopa! Jag märkte att det var längesen jag gjorde ett veckans 3 sämst kläda kändisar så det kommer nu! xD



7. Maggie Gyllenhaals förkärlek för vintagekläder går väldigt fel ibland och får bara henne att se ut som någons mormor. Titta bara på den här prickiga blusen och kjolen.

3. Maggie Gyllenhaals förkärlek för vintagekläder går väldigt fel ibland och får bara henne att se ut som någons mormor. Titta bara på den här prickiga blusen och kjolen. Asså när ska hon lära sig???

9. Anne Hathaway bar den här omatchande och illasittande kombinationen på röda mattan förra veckan. Det var premiären för en animerad film, så kanske är det inte så konstigt att hon ser ut som en seriefigur.

2. Anne Hathaway bar den här omatchande och illasittande kombinationen på röda mattan i veckan. Det var premiären för en animerad film, så kanske är det inte så konstigt att hon ser ut som en seriefigur.


4. En till blå katastrof för Hayden Panettiere! Det är bara för mycket, tightsen, det transparenta, sammetstyget. Välj en detalj och håll dig till det är du snäll.

1. En till blå katastrof för Hayden Panettiere! Det är bara för mycket, tightsen, det transparenta, sammetstyget. Välj en detalj och håll dig till det är du snäll.


Det var väldigt svårt denhär veckan!!! Det fans VÄLDIGT mkt hemskt. Både Hayden och anne var stora överaskningar. Dom brukar ju klä sig snyggt. Deras stylister kanske var på semester. Rofl. Harre bra

 Kram Linnea

Modeduell!


Hej allihopa! Isla Fisher bar den här röda spätsklänningen från Dolce & Gabbana först tidigare i år när hon ville visa upp sina snygga kurvor efter sin graviditet. Christina Aguilera bar den den istället tidigare den här månaden när hon var ute och promotade sin nya film, "Burlesque". Hon bar den dessutom med ett svart bälte för att verkligen framhäva sin smala midja! Jag hejar på Christina. Vem tycker du bar den bäst? Komentera gärna.


Slut mellan Rob och Kristen!!!!!


Hej allihopa! Enligt look magasine så har Kristen dumpat Rob. Hon hade velat göra det sen dom flytade ihop. Hon tykte att det var för mycket press på förhållandet. Hon väntade tills inspelningen var slut för kemins skull. En källa nära paret säger att det har varit svårt för paret och att Kristen har varit olyklig ända sen dom flytade ihop i juli. Rob hade nämligen sagt att hon inte var hans själsfrende och det har gått rykten om att han har varit otrogen med bla Emma Watson och Lucie Jones!!! Dom har tagit en paus men flera källor bekräftar att dom tror att pausen inte tar slut. Det är egentligen inte så konstigt dom träfade varandra 24/7. Källan bekräftar även att dom bråkade mycket och att sen efter det behöva gå till jobbet och spela lyckligt nygifta. Rob har ett tag innan dom flytade ihop sagt: "I guess settling down just means not sleaping with everybody, but I don't like the idea of having to settle." Kristen tykte att han var omogen. Rob ångrar nu det han sagt och är helt förkrossad. När paret jorde slut flög Kristen in sin pappa till LA som stöd medans Rob var väldigt brittisk om det hela och vägrar vissa hur lädsen han är. Kom igen nu!! Bella och Edward skulle aldrig göra slut!! Lös det! Vi saknar er som ett par!



RSS 2.0